ЕКО ПРЕПАРАТИ Default welcome msg!

 Понеделник - Петък
09:00 - 18:00
Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

ЕКО МИКС Течен перилен препарат
9,80 лв.

С Вкл. ДДС, Без цена за доставка

Цена за 1 литър: 6,53 лв.
Съдържа: 1.5 литра

Бърз преглед

Разфасовка от 1.5 л. достатъчна за 38 пранета


ЕКО МИКС Tечен перилен препарат е подходящ за бели, черни и цветни тъкани - памук, вълна; деликатни, синтетични, смесени, както и за работно облекло. Концентрираната му формула на база растителни екстракти с неутрално pH отстранява петна, миризми и замърсявания върху прането като запазва цветовете. Съдържа омекотител за по-лесно гладене. Особено подходящ за бебета и хора с алергии. НЕ СЪДЪРЖА фосфати, фосфонати, оптични избелители, багрила, ензими, свързващи средства, консерванти.

ЕКО МИКС Течен перилен препарат е подходящ за бели, черни и цветни тъкани - памук, вълна; деликатни, синтетични, смесени, както и за работно облекло. Концентрираната му формула на база растителни екстракти с неутрално pH отстранява петна, миризми и замърсявания върху прането като запазва цветовете. Съдържа омекотител за по-лесно гладене. Особено подходящ за бебета и хора с алергии. НЕ СЪДЪРЖА фосфати, фосфонати, оптични избелители, багрила, ензими, свързващи средства, консерванти.

Натурален течен перилен препарат, който елиминира типичните миризми на пот от работни дрехи, костюми, ризи, блузи и др. Ефективен за пране при температура от 30 до 90 градуса. Продуктът може да се използва във всяка перална машина, битова или промишлена, както и за ръчно пране и измиване на ръцете. След изплакване течният препарат се премахва напълно. Безвреден за кожата, запазва тъканите и цветовете на дрехите.

Обем1,5 л
Брой пранета38
СъставРастителни производни и екстракти и не-йоногенни ПАВ <1%.
ПредназначениеТечен перилен препарат за цветно и бяло пране
Начин на употребаИзползвайте дозиращата капачка според указанията, изписани върху етикета

Потребителски мнения

2 артикул(а)

на страница
Изключителен продукт! Review by Ирина
Цена
Качество
Страхотен прах за пране! Бях пробвала всичко на пазара и най-накрая намерих перфектния прах за мен и моето семейство! Подходящ е за всички материи,бяло,цветно,с омекотител,на много добра цена! Адмирации за фирмата производител-много коректни за качество и доставка! (Публикувано на 6.08.2019)
Безупречен Review by Екатерина
Цена
Качество
Най-накрая открих перфектния прах за пране за моето семейство, премахва петната без предварително обработване и най- важното идеален за хора с атопичен дерматит! Благодаря ви! (Публикувано на 4.05.2019)

2 артикул(а)

на страница

Споделете Вашето мнение

Вие оценявате: ЕКО МИКС Течен перилен препарат

Как ще оцените този продукт? *

 1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
Цена
Качество
Сравни

Вие нямате продукти за сравнение.

8
'); generator.document.close(); } //]]> html>